Spurs Promotion sannsynlighet nedgang

May 4th, 2016

Etter utløpet av de to semifinalene 4. mai gjennomført, ESPN for Cleveland Cavaliers med Hawks, Spurs og Thunder showdown av to re-analysert resultatene spår at resultatet har gjort betydelige endringer. Uansett hva som fans kan vi kjøpe en NBA Basketball Drakter og se glade spill.


Etter at Spurs bære sin San Antonio Spurs Drakt 1-1 Thunder, viser siste prognose at sannsynligheten for Spurs fremme sannsynligheten kraftig nedgang til 64%, selv om sannsynligheten for opprykk er fortsatt høy, men det ser ut som denne gruppen av kampen virket å være å få saldoen begge sider kan spille til den sjette, til sju kamper avgjøre vinneren, mens sannsynligheten for Spurs gjennom “tiebreaker” krig vant serien seier enda nådd 28%.


Men Spurs fortsatt forferdelig, ser fram til neste to lagene hard duell.


Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

  • About

    This is an area on your website where you can add text. This will serve as an informative location on your website, where you can talk about your site.

  • Blogroll
  • Admin