Cleveland Cavaliers andre-runde kamper annonsert: May 3 start spill

April 27th, 2016

Ifølge “ærlig Cleveland” rapporterte, kunngjorde NBA offisielle dag Cavaliers i Eastern Conference semifinalen bestemt tidsplan, er åpneren planlagt til 3. mai Så i løpet av denne tiden hvorfor ikke kjøpe en Billige Basketball Drakter for å støtte dem.


Cleveland Cavaliers i første runde lett beseiret plug kutt, noe som gir dem god tid til å hvile. Andre runde opener planlagt til 3. mai er det å si, vil Cleveland Cavaliers har en full 7-dagers hvileperiode.


Cleveland Cavaliers neste runde motstander har ennå ikke bestemt, men andre runde av NBA planen er kunngjort: kl 07:00 den 3. mai, vil Cleveland Cavaliers være den første til å møte utfordringene i det motstander hjemme, hvis de to sidene treffer første spill 7, deretter runde av serien sluttid er 16 mai.


Etter 7 dager hvile håper vi de kan bruke sin Cleveland Cavaliers Drakt og har gode resultater.


Cleveland Cavaliers i semifinalen motstander blir vinneren av Atlanta Hawks og Boston Celtics mellom nå både store poengsum 2-2. Interessant, uavhengig av Cleveland Cavaliers i andre runde som opplever vil være en gjentakelse av fjorårets playoffs: Cavaliers siste sesong i første runde 4-0 eliminert Celtics i Eastern Conference finalen 4-0 til samme ørn.


Så Cleveland Cavaliers vil møte i år, som team av “reisen av hevn” betyr? La oss se frem stille.


Nedenfor er planen for Cavaliers i Eastern Conference semifinalen:


G1: kl 07:00 den 3. mai Cavaliers


G2: kl 08:00 den 5. mai Cavaliers


G3: kl 07:00 den 7. mai Knight Away


G4: Knight 3:30 9. mai Away


G5 11 mai Cavaliers (om nødvendig)


G6: 13 mai ridder unna (om nødvendig)


G7 16 mai Cavaliers (om nødvendig) http://www.basketballno.com/image/cache/Cleveland%20Cavaliers%20LeBron%20James%2023%20Alternate%20Jersey-500x500.jpg


Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

  • About

    This is an area on your website where you can add text. This will serve as an informative location on your website, where you can talk about your site.

  • Blogroll
  • Admin