Bryant pensjonert Day salget 2.000.000 souvenir

April 25th, 2016

Mens Bryant har pensjonert, liker folk Bryant har ikke gått ned. Det kan viser på Billige Basketball Drakter salgsrekord .

Det er rapportert at Bryant pensjonert Day totalt solgt mer enn $ 1.200.000 verdt av Bryant memorabilia, beregnet i samsvar med oppmøtet av fans, fans av hver dollar brukt et gjennomsnitt på 61 på en suvenir, og kjøp av varer en gjennomsnittlig stykk $ 230.

I dag, inkludert Kobe Bryant Basketball Drakter og minnemynter og andre minner har ranet mange ferdige, er det verdt å nevne at det er en fan som har kjøpt en 20 verdt $ 824 Kobe Bryant jersey, innrømmer Ryan at disse skjortene har en høy annenhåndsverdi , men Bryant pensjonert i natt, selskapet strengt i samsvar med markedsprisen for å selge disse varene.

Bryant representerer en generasjon av ungdom, med fans ønsker å kjøpe suvenirer måte å minnes sin ungdom, tross alt, noen ting aldri bruke penger å måle.

Kobe Bryant


Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

  • About

    This is an area on your website where you can add text. This will serve as an informative location on your website, where you can talk about your site.

  • Blogroll
  • Admin