Chicago Bulls “mørke middelalder” kommer?

April 11th, 2016

For Bulls, den 11 april 2016, er virkelig en “mørk” dager. 7 år på rad er kvalifisert for playoff krasjer Bulls virkelig skuffet, men som fansen hva vi kan gjøre er å kjøpe en Billige Basketball Drakter for å støtte dem.

Minner om Bulls denne sesongen, Bulls gjorde bare 12 seire. Minner om Bulls denne sesongen, Bulls gjorde bare 12 seire. Mer bekymringsfullt er at opplevd en tid med skade Ross, hver han bære sin Derrick Rose Basketball Drakter og utseende gjør at folk føler beundring, men også folk kan ikke hjelpe, men frykter de kommende årene, Bulls er fortsatt ikke i stand til å fortsette med sin kjerne?

Kort sagt, en rekke problemstillinger før oksen, selv om disse problemene har vært til stede, men hos 11 april i dag, utfallet av disse sakene førte til den endelige presentasjonen foran Bulls og Bulls fans, Bulls fortsatt noen forlegenhet.

Sluttspillet, når posten er bundet, Bulls denne dagen virkelig nok “mørke”, men hvis Bulls fortsetter å være så sikker på det, Bulls, som skrev mange strålende bull, er jeg redd for å innlede mer enn i dag “mørke “i morgen. Bulls “Dark Ages” kom?


Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

  • About

    This is an area on your website where you can add text. This will serve as an informative location on your website, where you can talk about your site.

  • Blogroll
  • Admin