Du fortjener å ha en Russell Westbrook Basketball Drakter

April 8th, 2016

NBA offisielt annonsert at Cavaliers LeBron – James and the Thunder Russell – Westbrook vant Eastern Conference Player av mars. Så hvilken spiller liker du best? Uansett hva bare kjøpe en Billige Basketball Drakter for å støtte dem?

Russell – Westbrook ledet Thunder mars 11 seire og 5 tap, han gjennomsnitt 21,7 poeng og 10,6 assists overgivelse (tredje i ligaen) 8,3 returer. Russell – Westbrook er en selv – Michael Jordan (april 1989), siden en enkelt måned sendte tre par de fleste spillere.

Så dette stor spiller fortjener vi kjøper en Russell Westbrook Basketball Drakter for å støtte ham. Mars 16 spill, Russell – Westbrook hadde 11 kamper for å få 20 + 9 assists. Thunder lag 120-109 seier over Clippers slaget av 10. mars, Granville sendte mindre en karriere-høy 19 assists.

Følgende er Russell – Westbrook konkrete resultater:

10. mars VS Clippers –25 poeng og 19 assists og 11 returer

23. mars VS Rockets –21 poeng og 15 assists og 12 returer

29. mars VS Raptors –26 poeng og 12 assists og 10 returer


Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

  • About

    This is an area on your website where you can add text. This will serve as an informative location on your website, where you can talk about your site.

  • Blogroll
  • Admin