Golden State Warriors Billige Basketball Drakter

April 6th, 2016

Regjerende mester Golden State Warriors bære sine Billige Basketball Drakter tapt for siste tredjedelen av vest Minnesota Timberwolves, kan det sies at den største overraskelsen så langt denne sesongen. Så hva er din mening?

Ifølge ESPN basketball styrke indeks, Warriors i spillet i dag, er sannsynligheten 94,3%, men til slutt, de Warriors tapt, men også i deres hjem, noe som gjør Minnesota denne seieren ble den største overraskelsen av sesongen.

Ifølge ESPN basketball strength index viser at før kampen med Celtic, Warriors skape 73-vinn sannsynlighet så høy som 80%. Men etter å ha tapt i Minnesota i dag, er sannsynligheten for å skape Warriors 73 seire plutselig falt til 15%. Så mange fans spør ikke de kan bruke sin Golden State Warriors Drakt og lage denne posten.

Warriors forlot de neste fire kamper, Spurs spillet 2, Spill 2 Grizzlies. For å få 73 seire, har Warriors gjort fire strake. Warriors kan forbli ubeseiret så langt denne sesongen, Spurs hjemmeseier, ifølge de siste state of the Warriors, som ble markert med et spørsmålstegn.

Golden State Warriors


Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

  • About

    This is an area on your website where you can add text. This will serve as an informative location on your website, where you can talk about your site.

  • Blogroll
  • Admin