Cleveland Cavaliers Iron Man rekord eies av Thompson

March 30th, 2016

Cleveland Cavaliers bære sine Billige Basketball Drakter hjemmekamp mot Houston Rockets, spillet Cleveland Cavaliers frem Tristan – Thompson spilte 362 kamper på rad, var han i stand til å overgå Jim – Qiongen Si ble Cavaliers spilt flest sammenhengende historie spillere.

Thompson i år er 25 år gammel, i 2011 NBA Draft av Cleveland Cavaliers valgt, siden 10 mars 2012, har han spilt i alle fire årstider på rad, er ligaens høyeste antall påfølgende opptredener av spillere. Det er verdt å nevne at i løpet av sesongen blant Thompsons hånd, har det vært tilfeller av personskader, men Thompson fortsatt velger bære hans Cleveland Cavaliers Drakt å kjempe kamper, er han en ut-tøff spiller.

Thompson denne sesongen har vært en god utvikling, både fra benken eller start kan fullføre sine oppgaver godt. Han gjennomsnitt 27,9 spilte minutter; 7,9 poeng 9,2 styrene kan bidra, inkludert 3,3 returer.

Thompson sa i et intervju: “for å opprette en post for meg er dette en veldig stolt ting, men også å takke lagets medisinsk personell, og veldig glad for at jeg var i stand til å opprettholde sin egen helse, å gå utover en stor spiller så jeg er veldig stolt. “


Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

  • About

    This is an area on your website where you can add text. This will serve as an informative location on your website, where you can talk about your site.

  • Blogroll
  • Admin