Cleveland Cavaliers LeBron James Basketball Drakter

March 25th, 2016

Cleveland Cavaliers bære sine Billige Basketball Drakter bort 95-104 tap for Brooklyn Nets, Cavaliers nåværende rekorden på 51 seire og 21 tap, den andre ledende Toronto Raptors østlige to seire. Cavaliers 10 kamper igjen, Raptors og 12 kamper.

Dagens kamp James scoret 30 poeng og 6 returer og 5 assists, andre middelmådige spillere, Carey – Owen 22 publikum stemte 16 tap, inkludert tre-pekere i bare ett av 8. Kevin – Carrefour publikum fem av 14 skudd, fem mål alle langdistanse langskudd savner. I tillegg til utenfor LeBron har Cavaliers 73 andre spillere fram 26 CPC 65 poeng, ansikt en av ligaens svakeste lag Cleveland Cavaliers kan ikke vinne lett. Det kan sies i dette spill bare LeBron James bære hans LeBron James Basketball Drakter og spille bra. De andre spillerne ikke er ytelsen veldig godt.

James etter kampen teamet ytelsen er svært ulykkelig, sa han: «Jeg kan ikke si noe nå, men på dette stadiet vi skal forstå hvor viktig dagens kamp, ​​teamet et skritt bakover, og vi har råd til å miste resten av sesongen kan ikke være. “nå til den ordinære sesongen, Cleveland Cavaliers kan ikke garantere jevn topplasseringen i øst, ikke LeBron ferie. James sa han bokser eneste dag” ekstremt sunn “, innrømmer han.” jeg er mer enn en lang periode for å være sunn. “


Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

  • About

    This is an area on your website where you can add text. This will serve as an informative location on your website, where you can talk about your site.

  • Blogroll
  • Admin