Bryant pensjonert trøye nummer?

March 23rd, 2016

Billige Basketball Drakter nummer er ikke lenger brukes til å minnes de store spillerne i NBA er mer vanlig. Uniformer avvikling refererer til dette nummeret vil aldri bli brukt av lagets medlemmer, for eksempel Bulls No. 23 jerseys har blitt pensjonert, kan så fremtiden uansett hvem som spiller Bulls ikke velger å bruke No. 23 jersey.

No. 8 eller No. 24, så langt den offisielle heller ikke gi eksakte svar, som ikke pensjonert Kobe Bryant Basketball Drakter kanskje trenger Bryant selv å bestemme.

Under bære en nr 8 jersey Bryant hjalp Lakers vant tre NBA-mesterskap, åtte-tiden All-Star, fire-tiden All-NBA First Team, og fire-tiden NBA All-Defensive Team. I 2006 Bryant scoret en eneste kamp i NBA historien å score 81 andre time-sharing, det er også iført jersey nr 8. Som CBS nettstedet sier, nr 8 jersey full av så mye om den tidlige karrieren til de hardt kanter Bryant dyrebare minner.

Og for å bære nr 24 i 2007, ble han iført jersey No. 24, han igjen lage 9-tiden NBA All-Star Game, All-NBA First Team sju ganger, fem ganger NBA Defensive lag, en gang valgt ordinære sesongen MVP, osv mange poster. Selv om mindre et mesterskap, men sammenlignet med iført en nr 8 jersey, honours ikke mindre.

Ifølge “Los Angeles Times” rapporterte at Lakers gjorde det veldig klart, både pensjonert en trøye eller to, fordi de to tallene representerer to viktige perioder før og etter Bryant karriere, så teamet aspektet vil først konsultere mine synspunkter Kobe etter Bryant å ta en endelig avgjørelse.

Bryant's retired jersey number


Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

  • About

    This is an area on your website where you can add text. This will serve as an informative location on your website, where you can talk about your site.

  • Blogroll
  • Admin