Durant nyte prosessen med å bli rekruttert

March 21st, 2016

Hvor Durant å gå i sommer gjorde, har blitt et hett tema i media. Durant nektet å snakke om på dette stadiet; han ønsker å bære hans Kevin Durant Basketball Drakter og fokusere mer på spillet. Men faktum er, når det frie markedet døren åpen, nesten alle lagene i ligaen vil være en olivengren til Durant.

Handler på informasjon, er Warriors, Spurs, Celtics, Rockets, Lakers og Knicks og andre lag håper å få Durant, men Durant skal nytes rekrutteringsprosessen. Så du ønsker å se at han på seg som lagets Billige Basketball Drakter?

6 år egoets somre, når James kunn oppholdssted via live TV, men lavmælt Durant annonsert på Twitter og Thunder kontrakt. Og nå, denne situasjonen ikke skje igjen. Når James annonserte oppholdssted via live TV, men lavmælt Durant annonsert på Twitter og Thunder kontrakt. Og nå, denne situasjonen ikke skje igjen.

27-åringen Durant denne sesongen ved å spille 61 kamper, i snitt 36,0 spilte minutter overga 28,0 poeng, 8,2 returer og 4,9 assists og 1,3 blokker av data.

Durant sikkert være en maksimal kontrakt i sommer. Hans neste hjem vil være der? Forhenget har ennå ikke åpnet.


Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

  • About

    This is an area on your website where you can add text. This will serve as an informative location on your website, where you can talk about your site.

  • Blogroll
  • Admin