2016 sommer kan forlate Rockets fire spillere

March 14th, 2016

Nylig, den amerikanske medier en artikkel som viser sannsynlig å forlate Rockets i seks spillere i sommer, var Howard blant dem. Hvis denne listen er sant, betyr det at vi ikke kan se hans slitasje hans Billige Basketball Drakter og ta del i kampene.

1. Howard

I 2013 hadde Howard nettopp sluttet Rockets. Også han bærer hans Rockets Dwight Howard Basketball Drakter og bringer oss så mange overraskelser. Men de siste to årene, fanget i kne og ryggskader, Howard hadde denne sommeren er usannsynlig å forbli i raketten. Etter ut av eksisterende kontrakter, er han sannsynligvis til å velge en mer motløs teameffektivitet hans.

2. Ariza

Som en av de mest fremragende rakett forsvaret spiller, effektiviteten av veivisere for to år siden, sammenlignet med perioden, og nå den tredje hit rate jernstang var det en viss nedgang. Og til offseason, dersom Rockets ønsker å jage disse allianse Durant beste små fremover, da jernstang er sannsynlig å bli et offer.

3. Josh – Smith

Forrige sesong, Josh – Smith etter å bli med raketter, har blitt et stort høydepunkt for laget. Dessverre, men etter retur til Rockets denne sesongen, Josh plutselig mistet inspirasjonen til å spille, før nå, han i gjennomsnitt bare 6,4 poeng og 3,2 returer 2.1 assists, tre datasammenlignet med i fjor, har vist en betydelig nedgang

4. Brewer

Brewer er også en av rakettene traff Western Conference finalen sist sesong, en viktig spiller, men denne sesongen, har hans spill vært skuffende.


Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

  • About

    This is an area on your website where you can add text. This will serve as an informative location on your website, where you can talk about your site.

  • Blogroll
  • Admin