James og Kobe Bryant siste showdown

March 11th, 2016

Om Bryant VS James, kan spillets utfall ikke være så viktig, fordi dette er Kobe Bryant og LeBron James siste kampene, så vi kan se fansen er bærer Billige Basketball Drakter for å støtte dem. Støtte disse to gode spillere.

Bortsett fra dagens kamp, ​​både i den ordinære sesongen konfrontasjon til sammen 21 ganger, med 15 seire og 6 tap, James poengsum forrang. To opplevelser i 09-10 og 10-11 sesonger to ganger i julen kriger, som er de to jule Wars, James vunnet spillet. Direkte data mot to, er James gjennomsnitt 28,4 poeng litt høyere enn Bryant er 24,6 poeng.

James

De var de første direkte konfrontasjon i 2004 12. januar; Bryant var iført en nr 8 Kobe Bryant Basketball Drakter.

Om Bryant VS James, er det svært uheldig at to av dem ikke ser en direkte konfrontasjon i sluttfasen. Selv om langt fra 07-08 sesongen, vil Kobe Bryant eller LeBron James alltid være figuren på den årlige finalen, men dessverre er Bryant motstander verken LeBron James eller Bryant motstandere.

Om Bryant VS James, så mange klager, for mange følelser.

kobe


Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

  • About

    This is an area on your website where you can add text. This will serve as an informative location on your website, where you can talk about your site.

  • Blogroll
  • Admin