Vet du hva Curry svakhet er?

March 9th, 2016

Stephen Curry, NBA ligaens mest populære spillere, ledet han Warriors spilt 55 seire og 6 tap Epic Records. Så lenge han sko opp vi kan se en masse fans slitasje Billige Basketball Drakter for å støtte ham. Men vet du hva Curry svakhet er?

Ja, fansen er kjent med ham kanskje allerede har gjettet, er det ankelskade!

Fra tidlig i sin karriere, har ankelskader vært irriterende ham, like før hans rookie sesong med 26 kamper, Curry ankel forstuing fem ganger, denne forferdelige data gjøre mange mennesker hadde en flott spørsmål Curry fremtid.

Men nå er vi fortsatt kan se ham bære hans Stephen Curry Basketball Drakter og bringe oss mye overrasket.

Doctor Fergus all biblioteket ankelen bein spurs, betennelse og vev rusk ble tømt. Men på grunn av den lange oppholds i skyggen av skader, rehabilitering etter slik Curry fremdeles er trykket ned. I 2013, den store frelser Curry, som er ankomsten av trener Liles, så Curry, har vært en enestående endring. Liles unikt hip kraft treningsmetoden så sørg kjernen styrken av Curry raske vekst, maksimal frigjøring ankel fungerer.


Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

  • About

    This is an area on your website where you can add text. This will serve as an informative location on your website, where you can talk about your site.

  • Blogroll
  • Admin