Amerikanske medier sa James kanskje vil forlate Cleveland Cavaliers

March 7th, 2016

James benytter kort ferie til Miami på ferie, og trene sammen og Wade, James, dette skiller seg ikke for mye, men alle slags rykter ha vært en annen. ESPN Stephen A. Smith sier korrespondent James sannsynlig å forlate Cavaliers i sommer. Hvis denne nyheten er sant da vi ikke kan se James bære LeBron James Basketball Drakter og fart i basketball banen.

Nå for å snakke om James virker venstre veldig absurd, spesielt å tenke tilbake til da James Knight sa: “Jeg er hjemme”, disse ordene og lignende, men den andre gangen han virkelig vil forlate Cavaliers gjøre?

Om han er å forlate eller å bo, nå hva vi kan gjøre er å kjøpe en Billige Basketball Drakter for å støtte ham.

Stephen A. Smith sier: “folk rundt meg sa til meg:” du faktisk tror altfor godt fra James i Cleveland eller han vil forlate her, bare fordi han gikk til møtet i Miami, ikke føler seg forlatt sin fortid, vil dette la en gang til.


Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

  • About

    This is an area on your website where you can add text. This will serve as an informative location on your website, where you can talk about your site.

  • Blogroll
  • Admin