Tvunget tidlig inn i playoff-teamet

March 2nd, 2016

Nylig amerikanske medier ga syv fare NBA team; de vil bli tvunget til å gå videre inn i sluttspillet lag. Men disse bare gjette, og som fansen hva vi kan gjøre er å kjøpe en Billige Basketball Drakter for å støtte dem. Listen ledet av raketter, Knicks, Hornets og andre lag er også blant dem. Følgende er detaljene:

1. Rocket

Som et team som har inngått finalen Western Conference forrige sesong, denne sesongen Rockets resultatene var svært skuffende. Så neste kamp, ​​for å gjenopprette verdighet lag, er de sannsynligvis til å avansere enn andre lag åpner sluttspillet modus.

2. New York Knicks

New York Knicks skriv sluttspillet selvfølgelig håp. Men møte med voldsom årets omstridt østlige situasjon, hvis Knicks neste kamp er ikke glass lysbilde å hente poeng, da de sannsynligvis hadde langt stykke bak. Vi håper de kan bruke sin New York Knicks Drakt og har en utmerket ytelse.

3. Charlotte Hornets

Som før All-Star Game, Charlotte Hornets laget totalt 27 seire og 26 tap posten, rangert bare åttende i øst. Derfor sesongen borte, Hornets ønsker å være sikker på en playoff spot, så hver kamp fra nå av, må de være fullt strever og jobber hardt hver kamp ball som playoffs å spille.


Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

  • About

    This is an area on your website where you can add text. This will serve as an informative location on your website, where you can talk about your site.

  • Blogroll
  • Admin