Gode lag har store fans

February 29th, 2016

Spurs i den offisielle sosiale medier uttørking San Antonio “fan veggen”, og med teksten, føler vi kjærligheten fra fansen, San Antonio. I denne veggen kan vi se en masse fans slitasje Billige Basketball Drakter for å støtte denne sterke team.

Spurs sluttet seg til NBA siden 1976, i år har vært 40 år, har totalt Spurs vunnet fem NBA-titler, seks Western Conference-mesterskapet, og 20 divisjon titler. Bare fire klarte å gjøre sluttspillet.

Utvilsomt, har Spurs blitt en av de største lagene NBA. Og dette sterkt team fortjener vi kjøper en San Antonio Spurs Drakt for å støtte dem.

Så langt denne sesongen, Spurs har vunnet teamet rekord på 50 seire og 9 tap, vinnende prosentandel med 84,7% av de høyeste i den vestlige andre.

Spurs fans er lykkeligst, de sjelden mister hjemmelaget i 40 år for å gjøre dem triste, og noen oppturer og nedturer, slik at de bekymret, jeg tror på dette laget og fansen ned med Spurs denne sesongen, vil sluttspillet igjen fortsette å skape en annen herlighet.


Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

  • About

    This is an area on your website where you can add text. This will serve as an informative location on your website, where you can talk about your site.

  • Blogroll
  • Admin