NBA-spiller statistiske diagrammer

February 24th, 2016

NBA All-Star spillet er over, har du på deg Billige Basketball Drakter og se denne basketball fest med din venn. Etter av den første uken i NBA All-Star, spillere dataene har kommet ut, nå la oss ta en se.

1. Score

Spillere scoring, Curry, Harden og Durant fortsatt okkupere de tre øverste plasseringene. Hvori Harden ca to minutter bak Curry. Men hvis de observerte hits, Harden hit rate på 42,6% i de tre laveste, mens de to andre er mer enn fem prosent.

2. Rebound.

Curry gjennomsnitt 14,9 returer fortsatt oppgang, er det ikke rart at hans Stephen Curry Basketball Drakter salget så varmt. Gasol 10,8 rangert andre. Randall Lakers, gjennomsnitt 10,1, hans mektige stil gjør det også laget til å se håp. Harden 9,9 returer rangert niende.

3. Hjelper

Rondo og Westbrook assists rangeringen ikke er endret, Westbrook er nå åtte ganger denne sesongen, scoret tre par. Harden er gjennomsnitt 7 målgivende rangere åttende, men sammenlignet med andre vakt, er hans bidra til omsetningsandel på 1,6 lavest. Curry i denne, i snitt 6,6 assists, 2.0 hjelpe til omsetning ratio.

4. Failure

Harden er fortsatt flest feil. Cousins ​​toppen 10 feil før de blir det eneste innlegget spiller, som er knyttet til ham som en mobil-type senter ballen relativt stort spill, selvfølgelig, ikke urelaterte Cousins ​​voldsomt temperament.


Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

  • About

    This is an area on your website where you can add text. This will serve as an informative location on your website, where you can talk about your site.

  • Blogroll
  • Admin