2016 All-Star fire nye spillere

January 29th, 2016

2016 NBA All-Star-spillere har blitt annonsert, årets All-Star Game fire nye ansikter, de er test Kawhi Leonard, Bradley Hammond – Green, Andre – Drummond og Isiah – Thomas. Så hvilken spiller du liker og bare kjøpe en Billige Basketball Drakter for å støtte ham.

1) Kawhi Leonard (San Antonio)

Før bli den All-Star Game spiller, vant Kawhi Leonard tittelen Finals MVP og defensiv spiller .. Så for å bli en All-Star trenger bare tid. Som nå, han i gjennomsnitt 19,9 poeng, 6,7 returer og 2,5 assists og 1,9 stjeler, skyting prosent og tre-punkts skyting rate på 50,6% og 48,8% henholdsvis. Så denne gangen håper vi han kan bære hans San Antonio Spurs Drakt og har en utmerket ytelse i All-Star spill.

2) Bradley Richmond – Green (Warriors)

Bradley Richmond – Grønn ble en av NBA dagens mest komplette spiller. I denne Warriors sin innflytelse bare bak Curry. Denne sesongen, Grønn gjennomsnitt 14,5 poeng, 9,4 returer og 7,2 assists, tre-punkts skyting rate på 41,4%. Vi kan si at Grønn omdefinert Fours.

3) Andre – Drummond (Detroit Pistons)

Denne sesongen, Andre – Drummond i gjennomsnitt 17,3 poeng og 15,2 returer, to data er en karriere høy, og er i snitt 15,2 returer bak i ligaen. For bare 23 år gammel Drummond, er han fortsatt mye rom for vekst.

4) Isiah – Thomas (Celtic)

Så langt denne sesongen, den lille snikmorder i gjennomsnitt 21,6 poeng og 6,6 assists per kamp, ​​har truffet en karriere høy, og hans 21.78 PER effektivitet verdi, og Lillard bundet vakt i de første fem.


Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

  • About

    This is an area on your website where you can add text. This will serve as an informative location on your website, where you can talk about your site.

  • Blogroll
  • Admin