Bryant siste All-Star tur, kommer!

January 22nd, 2016

NBA offisielle nettsted rapporterte at 2016 NBA All-Star startoppstillingen offisielt annonsert, The Los Angeles Lakers stjerners Kobe Bryant – Bryant ble billett konge, og han vil bære hans Billige Basketball Drakter og ledet Western Conference All-Star starter.

West All-Star forretter er: mindre Bryant, Curry, prestisje, Durant og Leonard;

Eastern Conference All-Star startoppstillingen er: Wade, Lori, James, George og Anthony.

Dette er Bryants 20. NBA-sesonger (sist sesong) bære sin Kobe Bryant Basketball Drakter og ta del i All-Star, men også hans 18. All-Star Game. I tre runder med stemmeresultat tidligere annonsert, er Bryant flest stemmer

Anthony, Durant og George tre lite fremover forrige sesong, har mange kamper på grunn av skade. Etter starten av sesongen, er deres prestasjoner ganske bra, og vant fans anerkjent.

Og Kobe Bryant, Kevin Durant partner med West All-Star spill før du starter den første All-Star Khao Wye – Leonard. Når den tredje runden av årets All-Star avstemningsresultatet utgitt Miljøvernforbund rangert som nummer tre i angrepsfeltet i vest, og den fjerde ledende Leonard 12.000 stemmer. Men ifølge det endelige resultatet, Leonard vellykket utover Grønn og inn i startoppstillingen.


Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

  • About

    This is an area on your website where you can add text. This will serve as an informative location on your website, where you can talk about your site.

  • Blogroll
  • Admin