Curry: Den første kampen med Kobe Bryant var veldig nervøs og

January 13th, 2016

Golden State Warriors vil bære sine Billige Basketball Drakter møte Los Angeles Lakers hjemme, det ville være – Kobe Bryant karriere siste hjemmekamp i Golden State Warriors. Kjerne Warriors – Stephen Curry tilbakekalt sin krysset med Kobe Bryant, og uttrykte håp om at det vell av arv etterlatt Bryant.


Bryant erklærte seg pensjon i konferansen nevnt noen navn på nye spillere, er Curry en av dem. Curry sa at Bryant kan referere til seg selv, noe som gjorde ham til å føle mye ære. Bryant vil vare se på Oracle Arena; Curry sa han håpet det var en spesiell kveld. Også han vil bære hans Stephen Curry Basketball Drakter og gjøre sitt beste.


Curry sa at hans første kontakt med Kobe Bryant var på Davidson College School, da han var bare 19 år gammel, er en sophomore. Curry deltok Bryant i Orange County årlige treningsleir. Curry minnet også om seg med Bryant i NBA første kamp, ​​han sa han var blitt bankende hjerte, fordi han var den første gang med sine små og store aktører har vært å se kampen.


Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

  • About

    This is an area on your website where you can add text. This will serve as an informative location on your website, where you can talk about your site.

  • Blogroll
  • Admin