Chicago Bulls nieuwe eigenaar

January 6th, 2016

In het duel van vandaag dragen de Chicago Bulls hun Billige Basketball Drakter en sloeg de Milwaukee Bucks met 117-106.


Butler scoorde 20 punten in de eerste helft, eindelijk 32 punten en 10 assists. Wanneer we spreken over een uitstekende play Butler‘s, Ross zei: “Ik ben blij voor hem, is hij dat ik kan veel gemakkelijker zijn nu is hij zeer krachtig en ons helpen vooruit te komen, dus we blijven hem de bal te geven.”


Dus hij verdient kopen we een Jimmy Butler Basketball Drakter om hem te steunen.


Butler zei: “Als we niet kunnen blijven goed het volgende spel te spelen, het is niet een goed team, maar ik denk dat iedereen geacht de belangen van het team voor het eerst.”


Bulls coach Fred – Hoy Borg in een interview sprak over de Bulls ster Jimmy – Butler progressie kwesties in het seizoen. Tot nu toe dit seizoen, Butler gemiddeld 37,8 minuten gespeeld waren, 21,8 punten en 4,8 rebounds, 3,7 assists kan bijdragen.


“Ik denk zeker Butler is nu op het hoogste niveau competitie,” aldus Hoey Borg, “Je kunt zien dat in elk spel, werd hij meer comfortabel in het geheel van vorig seizoen, speelde hij dekking minder, meer in het enkelspel.”


Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

  • About

    This is an area on your website where you can add text. This will serve as an informative location on your website, where you can talk about your site.

  • Blogroll
  • Admin