Warriors-Cavs trekker nesten 11 millioner seere på julen

December 29th, 2015

The NBA Finals omkamp mellom Golden State og Cleveland trakk nesten 11 millioner seere, og er den mest sette julespillet i fire år. Gale fans bære favorittlaget sitt Billige Basketball Drakter for å støtte dem.

The Warriors ’89-83 seier ble sett av 10,9 millioner seere, ifølge Nielsen. Det var en 17 prosent økning fra 9,3 millioner for Cavaliers-Heat spillet i fjor som var LeBron James ‘retur til Miami. Ikke bare sett folk øker, men også deres Cleveland Cavaliers Drakt er også salgsrekord økning.

ESPN sier lørdag at spillet var den mest-sett på julaften siden 2011, som var den sesongåpningen etter lockout.

Samlet fem-spillet skifer på ESPN og ABC var opp 6 prosent i antall seere fra 2014. Av de 13 ganger i NBA har spilt fem kamper på julen, var dette det første at alt ble avgjort med 10 poeng eller færre.


Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

  • About

    This is an area on your website where you can add text. This will serve as an informative location on your website, where you can talk about your site.

  • Blogroll
  • Admin