Howard har godt samarbeid med Harden

December 23rd, 2015

Ifølge “Houston Chronicle” rapportert, Howard sa han har vært å få bedre passform med Harden. Så travelt med å kjøpe en Billige Basketball Drakter og ser frem til deres fantastiske prestasjoner.

Så langt denne sesongen, Rockets 15 seire og 14 tap rekord, rangert som nummer 7 i Vesten, selv om den generelle ytelsen er ikke ideelt, men fra den siste situasjonen, er raketten gradvis komme tilbake følelsen, inkludert to kjerner Howard og Harden.

Ifølge Howard avslørt at han har jobbet med Harden produsere god kjemisk reaksjon i opplæringen, slik at til slutt dukker opp i spillet. Og hva vi kan gjøre er å kjøpe en Dwight Howard NBA Drakter for å støtte ham.

“Det er veldig bra,” sa Howard. “Vi har prøvd å gjøre er, jeg produsere en kjemisk reaksjon med Harden. Vi har vært sammen med i to år, men den beste måten å produsere en kjemisk reaksjon som er i trening arbeidet med å bygge opp.”

I Howard syn, hvis mellom Harden og kan produsere god kjemisk reaksjon, vil uten tvil hjelpe Rockets inn i sluttspillet, og han sa at de to mennene med mer forståelse.

Det er verdt å nevne at rakettkvartals trenere Bernie Bickerstaff JB- åpenbart ønsker å ha en god forståelse mellom Howard og Harden, jobbet han med de to spillerne snakket om spørsmål knyttet til hvordan du skal lede laget.


Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

  • About

    This is an area on your website where you can add text. This will serve as an informative location on your website, where you can talk about your site.

  • Blogroll
  • Admin